Gesteund door

logo passie
bunnybin
stichtingkonijnenbelangen2
konijnennl2
bannerdkst copy

 

Jelle & Gypsy

14040066 1746540552230024 8013783408959997615 nPaspoort:
Herplaatsbaar: Nee, nooit meer
Leeftijd: 4 jaar en 6 jaar
Kleur: Wit/bruin en blauw
In de opvang sinds: Maart 2013 en mei 2016

Jelle is samen met een hele groep hangoren binnen gekomen. Allemaal broers, zussen, vaders, moeders, neven, nichten, ooms, tantes? We weten het niet.. dat er inteelt aanwezig is weten we wel.

Jelle is heel erg ziek geweest zijn darmen waren compleet van slag en hij liep helemaal leeg. Het is een wonder dat hij opeens weer minder leeg liep en herstelt is. Zijn darmpjes kwamen weer tot rust en nu eet hij weer lekker alles.

Jelle heeft nog de nodige oorscheuren over gehouden in de strijd om de twee dames die bij hun zaten.
Inmiddels heeft Jelle nog meer problemen gehad zoals dat hij patella luxatie heeft, waar hij gelukkig geen last van heeft! En hij heeft E.cuniculi gehad waar hij nu stabiel onder is, maar helaas was dat nog niet alles. Opeens had meneer een dikke voorpoot, eerst werd gedacht aan een breuk, maar gelukkig was dit niet het geval. Er is besloten dat hij met zoveel pech niet herplaatst kan worden en dat hij in de opvang blijft.

Gypsy kwam in de opvang en werd herplaatst, daarna ging het thuis al snel mis met haar maatje. Ze kwam na overlijden van hem terug voor een nieuw maatje, eerst hier gekoppeld en daarna ging het thuis na een tijdje weer mis. Ze zou bij ons terug komen en blijven om te kijken wat het probleem was. Eerst castratie en een ontsteking van haar geurklieren behandeld en inmiddels al een tijdje gekoppeld aan Jelle en dat gaat uitstekend! We willen afwachten of ze stabiel blijft daarom blijft ze gewoon in de opvang wonen, net zolang als Jelle er is, want die twee zijn heel gek met elkaar. 

Onze adoptiebaasjes:
Desiree
Christa
Jasper & Monique