Gesteund door

logo passie
bunnybin
stichtingkonijnenbelangen2
konijnennl2
bannerdkst copy

 

Konijn(en) adopteren:
Vul het het formulier in bij herplaatsbaar of mail naar

Afstand doen:
Vul het formulier in bij afstand doen of mail naar 

Vragen:
Heeft u vragen dan kunt u mailen naar 

Wij vragen het contact zoveel mogelijk via de mail te laten verlopen, omdat we in heel veel gevallen niet direct antwoord kunnen geven of een afspraak inplannen. We zijn veel bij de dieren bezig en hebben dan geen inzicht in de agenda of gegevens bij de hand. Via de mail kunnen wij het meest adequaat reageren. De mail wordt meerdere malen per dag bekeken. 

Wij hebben geen vast openingstijden, alles is volledig op afspraak. Er worden alleen konijnen herplaatst of opgenomen op afspraak. Wanneer u toch zonder afspraak een konijn komt brengen of wil adopteren, is dit niet mogelijk. Kijken bij de konijnen/in de opvang kan ook alleen op afspraak. 

Contactgegevens:
Opvang Konijnenparadijs
Steenwijkerweg 136
8397 LH De Blesse (grens Friesland/Overijssel)
06-33034597
Gelieve bij elk bezoek aan te bellen in verband met onze honden. Onze deurbel komt binnen op onze telefoon en wordt niet gemist. 

(Bereikbaar op: woensdag en donderdag 13:00 - 20:00, vrijdag 16:00 - 20:00 en zaterdag 9:30 - 17:00)
Op maandag, dinsdag, zondag en feestdagen alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Spreek dan de voicemail in dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug.

Wij vangen de zwerfkonijnen op die gebracht worden door de dierenambulance van de Dierenbescherming regio Meppel en Hoogeveen.
Deze dierenambulance rijdt ook voor Steenwijk en omgeving. 

Contact gegevens voor de dierambulance:
Dierenambulance Meppel, Hoogeveen en omgeving: 088 - 8113360

Wij zijn volledig afhankelijk van donateurs en sponsoren. Donaties zijn daarom meer dan welkom om ons werk voort te kunnen zetten. Donaties kunt u overmaken op de rekening van de konijntjes: 
IBAN: NL68 RABO 0333 8905 82
BIC: RABONL2U
Ter name van: St. Opvang Konijnenparadijs
Namens alle hupsels heel erg bedankt!